dvk

Bakgrunn

Historien starter med itslearning  Våren 1999 bygger Helge Hannisdal og John Arthur Berg første versjon av itslearning, den gang kalt det "Det Virtuelle Klasserommet". I perioden 1999 til 2012 jobbet Hannisdal som CEO, CTO og CMO i selskapet, og fikk unik erfaring fra å være med å bygge opp en bedrift fra en ide til en internasjonal megasuksess.

presse_bt

Entreprenørskap

Hannisdal er en aktiv bidragsyter i gründermiljøet på Vestlandet. I samarbeid med Innovasjon Norge bygget han et kursopplegg for Smidig Etablering/Lean Startup - hvor nå over 100 gründere har deltatt på kursene så langt (Slides del 1 og Slides del 2). Hannisdal er også investor og aktiv bidragsyter i Entreprenerdy som bygger programvare og metode for entreprenørskap og vekstbedrifter.

Hannisdal har også vært mentor for en rekke bedrifter i regi av Innovasjon Norges mentorprogram, bla Highsoft og ServerSky.

Vi tilbyr ikke tjenester direkte til gründerbedrifter, kun til aktører som har gründere som kunder.

Vinteren 2016 var Hannisdal med å grunlegge Tripod Capital Collective i Bergen.  

presse_ba

Investeringer i vekstbedrifter

Noen prosjekter er så spennende at vi velger å investere både vår tid, kompetanse, nettverk og kapital. Terskelen er veldig høy, og vi engasjerer oss kun i selskaper hvor både team og teknologi har potensiale til å bli verdensledende i sin bransje.

I slike prosjekter bistår vi med strategisk rådgivning og styreledelse over tid. Vi har et solid nettverk lokalt og internasjonalt som vi kan trekke på i de ulike fasene selskapet skal igjennom.

Aktive investeringer pr 2020:

placeholder image

Erfaring

Vi har erfaring som dekker flere viktige områder for teknologibedrifter i vekst:

  • Etablering og kommersialisering

  • Strategi, økonomi og ledelse

  • Produktledelse og produktstrategi

  • Markedsføring, salg og internasjonalisering

  • Organisk vekst og restrukturering